930×122 CAPRA 5

autostrada a1

Trafic restricționat astăzi pe autostrada A1 București-Pitești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, sunt instituite restricții de circulație pe Autostrada A1, atât pe sensul către Pitești, cât și pe pe sensul către București, după cum urmează:

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

– în intervalul orar 09:00 – 16:00, pe sensul către Pitești, între kilometrii 106 – 107, pe raza municipiului Pitești, județul Argeș, este restricționată prima bandă pentru reparații asfaltice;

– în intervalul orar 09:00 – 15:00, pe sensul către București, între kilometrii 86 – 70, pe raza localităților Teiu, Ionești și Găești, este restricționată  în mers prima bandă pentru măsurători topografice.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor, să semnalizeze din timp înaintea schimbării benzii de circulație și să mărească distanța de siguranță față de vehiculul din față.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3