Donaris 930 x 122

centrul infotrafic

Trafic restricționat pe un drum intens circulat

Trafic restricționat pe un drum intens circulat

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției române a anunțat că astăzi se vor efectua lucrări de reparații pe carosabil, pe Autostrada A1.

Astfel, se vor impune restricționări de circulație pe a doua bandă, pe o distanță de aproximativ 2 km, pe sensul dinspre Pitești către București.

Citiți și: Atenție! Restricții de circulație pe un drum deosebit de important

Traficul se va desfășura în condiții normale după ora 18.00.

Polițiștii transmit:

Trafic restricționat pe un drum intens circulat

,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, pe Autostrada A1 București – Râmnicu Vâlcea se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, care impun restricționarea circulației pe a doua bandă, până la ora 18.00, între kilometrii 38 și 40, pe sensul dinspre Pitești către capitală.

Pe același sens, traficul va fi restricționat pe prima bandă între kilometrii 109 și 109+200 metri, pentru reparații la rosturile de dilatație ale podului, până la ora 16.00.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea benzii de circulație.”, informează Centrul Infotrafic.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90