Donaris 930 x 122

accident grav

Tragedie pe litoral! Doi tineri morți și mai mulți răniți de un șofer de 19 ani drogat

Tragedie pe litoral! Doi tineri morți și mai mulți răniți de un șofer de 19 ani drogat

Citiți și: Piteștean pozitiv la DrugTest, prins în flagrant pe străzile din oraș

Doi tineri au murit și mai mulți au fost răniți după ce un tânăr drogat cu mai multe substanțe halucinogene i-a spulberat cu mașina.

Accidentul cumplit s-a petrecut în această dimineață la ieșirea din localitatea 2 Mai, iar șoferul a fugit de la fața locului.

Citiți și: Anunțul momentului privind drumul de la Pitești către litoral!

Potrivit presei locale, după ce a fost prins, tânărul șofer a fost testat de oamenii legii cu aparatul de drugtest și a ieșit pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Cadre medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au intervenit sâmbătă, 19 august, în jurul orei 05 dimineața, pe DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche), la ieșirea din localitatea 2 Mai, acolo unde o mașină a lovit un grup de opt pietoni.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD și trei echipaje SAJ.

Din păcate, doi tineri, o femeie de 20 de ani și un bărbat de 21 de ani au murit.

Alți trei tineri, o femeie și doi bărbați, de aproximativ 20 de ani au fost transportați la Spitalul Municipal Mangalia, iar ceilalți trei tineri au refuzat transportul la spital, conform dobrogeatv.ro.

Inspectoratul de Poliție al județului Constanța transmite:

Tragedie pe litoral! Doi tineri morți și mai mulți răniți de un șofer de 19 ani drogat

,,La data de 19 august., în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”, transmite sursa citată.

Sursă foto: antena3.ro; dobrogeatv.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Trăim intr-o lume de drogati pt ca nu sunt legi aspre și suntem conduși de niște analfabeți și pupincuristi care la rândul lor trag pe nas și ii susțin pe drogati. Cei care sunt prinși drogati la volan ar trebui sa le suspende permisul pe viața și minim 3 ani pușcărie cu executare sa vedem dacă mai fac. Am ajuns o țara de lingăi pupincuristi și hoti

  • Mihai spune:

    Asta după ce ca era un drogat cred ca era și homosexual. Toate aceste lucruri se întâmpla din cauza idioților de părinți care aleargă disperați după bani și uita de educația copiilor crezând ca totul se rezolva cu bani, ii dau bani copilului și am rezolvat tot banii țin loc de educație,tata,mama Etc. Nu este un semn de întrebare ca 80% din generațiile astea divorțează. Pt ca trăim intr-o țara de hoti unde doar banii contează

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3