EcoMoto 930×122

avalansa

Transfăgărășanul, deschis tot anul? Astăzi s-a discutat

Transfăgărășanul, deschis tot anul? Astăzi s-a discutat

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

Așa cum v-am anunțat, astăzi, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Pitești, , a avut loc o întâlnire de lucru, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, între autoritățile locale, reprezentanții mediului de afaceri, ai celui universitar și ai mediului politic argeșean.

Printre propunerile înaintate, una face referire la construirea de copertine împotriva avalanșelor pe Transfăgărășan pentru a fi circulabil tot timpul anului.

Citiți și: Video. Avertisment! Pericol mortal nevăzut!

Coform municipalității, propunerile vor fi analizate, punctual, în ședința următoare, accentul fiind pus pe prioritizarea necesităților și soluționarea nevoilor stringente din fiecare domeniu pus în discuție.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Viorel Gancea ARN Arges spune:

    O idee buna, dar trebuiesc si utilaje pe masura de dezapezit. Oricum, cei cu 4×4 vor merge in speta, deci lipsa inpotmolire si investitii rentabile in zona.

  • Adio priveliște spune:

    O idee foarte proastă deoarece copertinele o să blocheze priveliștea. Asta doar de dragul „mediului de afaceri”.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3