930×122 CAPRA 5

curse gratuite

Transport gratuit în Pitești!

Ediția a 45-a a festivalului „Simfonia Lalelelor” se apropie, iar pregătirile sunt în desfășurare permanentă în Parcul „Lunca Argeșului”.

Citiți și: Pitești: Programul curselor gratuite oferite de Publitrans

Municipalitatea piteșteană anunță că va asigura accesul facil în zona parcului pentru orice vizitator, prin cursele regulate oferite gratuit de către S.C. Publitrans 2000 S.A., în cele trei zile ale festivalului.

Traseul acestora va fi programat din 30 în 30 de minute, între Teatrul „Alexandru Davila” și Parcul „Lunca Argeșului”.

Programul curselor va fi următorul:

– vineri, 15 aprilie, în intervalul orar 14:00 – 21:00,

– sâmbătă și duminică, 16 și 17 aprilie, între orele 10:00 și 21:00.

Timp de trei zile, tradiționala expoziție dendro-floricolă cu participare internațională va oferi vizitatorilor o multitudine de experiențe plăcute, evenimentul fiind dedicat tuturor piteștenilor: creații ale floriștilor cu experiență, mini-grădini amenajate de copiii școlilor din Pitești, lansări de carte, conferințe, spectacole muzicale, Dino Parc și alte activități de timp liber pentru copii și adulți.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Ligia G. spune:

    Frumos! Doar ne-am platit impozitele!
    Dar, daca vine cineva cu trenul la expoziție și vede mizeria de la Gara Sud, din jurul ei, de pe drumul până la a doua statie de autobuz spre centru??! Pe langa serele dezafectate de la gara e gunoiul pana-n strada! Plus imaginea lor dezolantă…Și acolo este tot Pitești și cineva ar trebui sa ia masuri. Speram.

  • Vasile spune:

    Pentru așa distanta , mai mare risipa! Mai facem și mișcare ,sport!?!…..

  • George dan spune:

    Numai de nemulțumiți sunteti

  • Bujie spune:

    Cred că transportul putea fi mai bine organizat, jumătate de oră între autobuze este enorm!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90