Donaris 930 x 122

simfonia lalelelor 2022

Pregătiri intense pentru un spectacol de zile mari în Pitești

Pregătirile în parcul Lunca Argeșului, pentru Simfonia Lalelelor, sunt în toi!

Citiți și: Sute de mii de persoane au fost la Simfonie

Reamintim că, cea de-a 45 – a ediție a Simfoniei Lalelelor se va organiza anul acesta, în premieră, în Parcul Lunca Argeșului.

Primarul Cristian Gentea a declarat că pentru evenimentul ”emblemă” al Piteștiului, care se va derula timp de 3 zile, în perioada 15 – 17 aprilie, se lucrează la foc continuu.

Citiți și: Piteşti: Cât costă Simfonia Lalelelor din acest an

„Sunt mai puțin de 3 săptămâni până la sărbătoarea Floriilor când Piteștiul organizează cea de a 45-a ediție a Simfoniei Lalelelor.

Se lucrează intens, angajați ai Adp, SPEP, Salpitflor, Salubritate sunt implicați în amenajarea zonelor de expoziție si de agrement. Ne dorim ca festivalul să fie unul cu adevărat special”, a scris edilul pe pagina personală de Facebook.

În parc va fi organizat un pavilion expozițional de 800 mp, un târg de flori, grădini amenajate de școlile din Pitești, zonă de food, de picnic, spațiu de servit masa, de citit, jocuri pe iarbă .

De asemenea, cei mici vor avea parte de o mare surpriză, o expoziție în aer liber – Dino Parc, cu peste 40 de exponate de dinozauri care emit și sunete, se mișcă.

Cireașa de pe tort este concertul de deschidere, care va aduce pe scenă artiști celebri, Smiley și Theo Rose, dar și pe cunoscuta prezentatoare Tv Ilinca Vandici, cea care va prezenta evenimentul. Subiectul pe larg, AICI: Ultimă oră! Super concert în Pitești.

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Mda, „superconcert”, celebrii aia care sunt cel mult mediocri… Mai bine ii chemati pe cei care canta cand se mai organizeaza vreun festival folk, auzeam muzica adevarata. Sau un dj care sa puna hituri ale anilor 70-80-90, cand inca se mai compuneau cantece memorabile, nu lalaieli lipsite de linie melodica, de versuri profunde si de emotie, precum in anii astia…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90