930×122 CAPRA 5

montane

TRASEELE MONTANE DIN ARGEŞ, ÎNCHISE

Serviciul Public de Salvamont Argeş informează că, în urma ninsorilor din ultimele 24 de ore, stratul de zăpadă la Bâlea Lac şi Cota 2000 Transfăgărăşan atinge 34 de centimetri, dintre care 20 cm aşternuţi noaptea trecută.
Vântul bate cu rafale de peste 70 km pe oră, viscolind zăpada şi reducând vizibilitatea sub 20 de metri. Pe alocuri, au apărut troiene de peste un metru.
„Recomandam turiştilor să renunţe la deplasările spre zona montană, iar cei aflaţi în unităţi turistice montane de pe raza judeţului Argeş să aştepte reducerea vitezei vântului şi deszăpezirea drumurilor pentru a se putea retrage în siguranţă.
Traseele turistice montane din judeţul Argeş sunt închise din cauza vremii extrem de nefavorabile, în scurt timp urmând ca Centrul de Prognoză Transilvania Sud să emită deja primul buletin de risc de avalanşă din acest sezon.”, informează Salvamontul.
(Foto: Facebook Toma Cristian)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90