NOR CURIER 930X122

cale ferată

TRAVERSAREA CĂII FERATE, MAI SIGURĂ ÎN MIOVENI

În urmă cu aproximativ o lună au început lucrările de creştere a gradului de siguranţă la trecerea de nivel peste calea ferată de pe drumul care face legatura între oraşul Mioveni (bulevardul „I.C Brătianu”) şi drumul spre DN 73 (către Câmpulung Muscel).

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Până acum au fost montate semnale acustice şi luminoase şi toate elementele tehnice necesare pentru a dirija în mod corespunzător traficul rutier şi feroviar în zonă.

Investiţia este suportată din bugetul local al oraşului Mioveni şi vine să rezolve o mare problemă de siguranţă a circulaţiei rutiere în acel punct (de-a lungul vremii au fost înregistrate aici foarte multe accidente cu victime). Conducerea Primăriei Mioveni speră ca în cel mult o săptămână noul sistem de semnalizare să fie funcţional. Odată cu finalizarea acestei investiţii circulaţia maşinilor, a pietonilor şi a trenurilor în zonă se va putea face în condiţii depline de siguranţă.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90