EcoMoto 930×122

furt

TREI ARGEŞENI, REŢINUŢI PENTRU FURT DE MOTORINĂ

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti au prins în flagrant în acest weekend trei bărbaţi cu vârste de 31 de ani, 27 de ani şi 29 de ani, toţi din comuna Budeasa, în timp ce sustrăgeau motorină dintr-un autotren parcat pe raza comunei Boteni.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Din cercetările efectuate s-a constatat că cei bărbaţi s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza comunei Boteni şi, prin forţarea buşonului de la rezervorul autotrenului, ar fi sustras cantitatea de 110 litri de motorină. Valoarea prejudiciului cauzat prin săvârşirea faptei este de 700 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cei trei bărbaţi au fost reţineţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, s-a luat măsura indisponibilizării autoturismului care a fost folosit la comiterea infracţiunii, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90