EcoMoto 930×122

carti

Trei elevi ai unui liceu din Pitești, prinși de jandarmi jucând cărți pe bani

Trei elevi ai unui liceu din Pitești au fost prinși de jandarmi jucând cărți pe bani. Activitatea se desfășura chiar în fața unității de învățământ.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

În urma jocului, liceenii au avut numai de pierdut, doi dintre ei fiind amendați de oamenii legii cu amenzi în valoare de 500 de lei fiecare. Al treilea a scăpat mai ieftin, doar cu avertisment scris.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

De luni, de când noul an școlar a început, forțele de ordine sunt prezente în permanență în jurul unităților de învățământ pentru a asigura ordinea și protecția.

Jandarmeria Argeș precizează:

„Trei minori, elevi de liceu, au înțeles greșit îndemnul de „a se pune cu burta pe carte”, confundând cartea cu cărțile de joc.

Aceștia au fost depistați astăzi de jandarmii argeșeni, în timp ce jucau cărți pe bani, în fața unui liceu din Pitești.

În urma jocului de noroc, doi dintre aceștia au „câștigat” câte o amendă în valoare de 500 de lei fiecare, iar cel de-al treilea un avertisment scris, sancțiuni aplicate conform Legii 61/1991, art. 2, pct. 5.

Totodată, cărțile de joc și banii folosiți de aceștia au fost confiscate, potrivit normelor legale.

Reamintim că jandarmii argeșeni asigură măsurile de ordine și siguranță publică la 14 instituții de învățământ de pe raza județului, fiind prezenți atât în zona unităților școlare, cât și pe traseele de deplasare ale elevilor, pentru prevenirea și descurajarea oricăror încercări de încălcarea a normelor de conviețuire socială.”

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Bau bau spune:

    Când eram eu la liceu,jucam cărți pe bani cu jandarmii :-))))) uneori se mai baga și câte un tovarăș profesor…daca nu aveam cărți,jucam cu alea de biologie

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3