930×122 CAPRA 5

incendiu

Trei incendii au izbucnit noaptea trecută în Argeş. Au ars două case şi o maşină

După miezul nopții, pompierii de la Detașamentele Curtea de Argeș și Mioveni și Garda de Intervenție Topoloveni au fost solicitați să intervină în cazul a 3 incendii produse în gospodăriile cetățenilor din localitățile Valea Iașului, Călinești și Conțești.

Citiți și: Incendiu devastator! Imagini apocaliptice în Rusia!

In localitatea Valea Iașului, militarii au localizat și lichidat un incendiu ce s-a manifestat în podul casei și la asteriala acoperișului pe aproximativ 170 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică. S-a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat. Nu au fost victime ale evenimentului.

În localitatea Călinești, un incendiu a cuprins aproximativ 60 mp din acoperișul casei și o porțiune din tavan, sub care se afla o sobă. Flăcările au fost oprite din propagare, fiind salvate bunuri și restul construcției. Au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat. O femeie a suferit un atac de panică, dar nu a necesitat transportul la spital. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea necorespunzătoare a coșului de fum.

Citiți și: Incendiu într-un apartament. O persoană a avut nevoie de medici

 

 

În localitatea Conțești, un garaj, construit preponderent din lemn, a ars iar autoturismul care se afla în interior a ars în proporție de aproximativ 90%. Pompierii au localizat și lichidat incendiul, care se putea propaga și la locuința din apropiere. La fața locului, pompierii au intervenit cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Nu au fost victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit electric produs la nivelul instalației electrice a autoturismului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90