Donaris 930 x 122

beţi

Trei tineri beți, urmăriți de poliție! Unul dintre ei a fost împușcat!

Trei tineri beți, urmăriți de poliție! Unul dintre ei a fost împușcat!

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat de poliţişti, după ce maşina de teren în care se afla nu a oprit la semnalele agenţilor, fiind urmărită de aceştia, anunță News.ro.

La un moment dat, maşina de teren a ajuns pe un drum forestier greu accesibil, poliţiştii fiind nevoiţi să se oprească, după ce au tras focuri de avertisment în aer şi apoi spre autovehicul.

Citiți și: Permisul se va putea obține mai devreme!

Incidentul a avut loc după ce un echipaj de poliţie din cadrul Sectiei de poliţie rurală Vama din Suceava a făcut semn să oprească şoferului unui autoturism de teren înmatriculat în străinătate, cu volanul pe partea dreaptă.

Şoferul urmărit nu s-a supus somaţiilor.

După câteva minute, s-a primit un apel 112 de la o persoană anonimă prin care se sesiza că un tânăr este rănit, având o plagă împuşcată in zona spatelui. Poliţiştii au ajuns cu dificultate la locul indicat, o zonă forestieră izolată, fiind solicitată şi prezenţa unei ambulanţe.

În zonă a fost identificat şi autovehiculul urmărit, împotmolit într-un şanţ.

De asemenea, au fost identificaţi alţi doi tineri, ambii de 21 ani, dar niciunul nu a colaborat cu poliţiştii pentru clarificarea situaţiei (toţi trei se aflau sub influenţa alcoolului, nu au dorit să comunice cine se afla la volan şi nici motivul neopririi). De asemenea, în vehicul au fost găsite mai multe sticle de alcool.

Tânărul rănit a fost dus de poliţişti şi personal medical până la ambulanţă, fiind conştient, el fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Foto: evz.ro (Descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90