930×122 POSADA 5

beţi

Trei tineri beți, urmăriți de poliție! Unul dintre ei a fost împușcat!

Trei tineri beți, urmăriți de poliție! Unul dintre ei a fost împușcat!

Citiți și: Argeș. Afaceriștii tineri, tot mai puțini

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat de poliţişti, după ce maşina de teren în care se afla nu a oprit la semnalele agenţilor, fiind urmărită de aceştia, anunță News.ro.

La un moment dat, maşina de teren a ajuns pe un drum forestier greu accesibil, poliţiştii fiind nevoiţi să se oprească, după ce au tras focuri de avertisment în aer şi apoi spre autovehicul.

Citiți și: Argeș: Tineri prinși de jandarmi cu droguri la ei. Printre ei și o fată de 17 ani

Incidentul a avut loc după ce un echipaj de poliţie din cadrul Sectiei de poliţie rurală Vama din Suceava a făcut semn să oprească şoferului unui autoturism de teren înmatriculat în străinătate, cu volanul pe partea dreaptă.

Şoferul urmărit nu s-a supus somaţiilor.

După câteva minute, s-a primit un apel 112 de la o persoană anonimă prin care se sesiza că un tânăr este rănit, având o plagă împuşcată in zona spatelui. Poliţiştii au ajuns cu dificultate la locul indicat, o zonă forestieră izolată, fiind solicitată şi prezenţa unei ambulanţe.

În zonă a fost identificat şi autovehiculul urmărit, împotmolit într-un şanţ.

De asemenea, au fost identificaţi alţi doi tineri, ambii de 21 ani, dar niciunul nu a colaborat cu poliţiştii pentru clarificarea situaţiei (toţi trei se aflau sub influenţa alcoolului, nu au dorit să comunice cine se afla la volan şi nici motivul neopririi). De asemenea, în vehicul au fost găsite mai multe sticle de alcool.

Tânărul rănit a fost dus de poliţişti şi personal medical până la ambulanţă, fiind conştient, el fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Foto: evz.ro (Descriptiv)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3