930X122 MAIA

jandarmeria

TRIVALE: INCIDENT LÂNGĂ SECȚIA DE VOTARE. PITEȘTENI AMENDAȚI

Trivale: Incident lângă secția de votare. Piteșteni amendați.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Trei persoane au fost amendate de Jandarmeria Argeș pentru că au perturbat ordinea și liniștea publică în apropierea unei secții de votare din cartierul piteștean Trivale.

Mai exact, președintele secției de votare nr. 14, secție aflată la Grădinița cu Program Prelungit ”Luminișul pădurii” a solicitat azi dimineață intervenția autorităților deoarece, potrivit unui anunț făcut de purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, ar fi existat suspiciunea că trei persoane s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

În urma verificărilor s-a stabilit însă că cei în cauză (cu vârste de aproximativ 30 de ani, din Pitești) ascultau muzică, dintr-un autoturism, la un volum ridicat.

Fiecare dintre cele trei persoane a fost amendată cu câte 200 de lei pentru perturbarea ordinii și liniștii publice, precizează Jandarmeria Argeș. Este singurul incident care a avut loc până la această oră, mai informează sursa citată. (Foto: Secțiile de votare nr. 22 și 23, Școala Gimnazială ”Nicolae Bălcescu”)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3