Donaris 930 x 122

craiova-pitesti

TRONSONUL DE DRUM EXPRES CARE PLEACĂ DIN LUNCA CORBULUI ȘI SE RACORDEAZĂ LA A1

A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești (31,88 km).

Citiți și: Se poate și în România! Drum expres, dat în folosință!

„Marți, 30.06.2020, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare și Execuție Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 4” către toți ofertanții.

Ofertantul desemnat caștigător este ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – Lider de asociere), cu preţul de 617.080.915,60 Lei fără TVA și un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică”, precizează CNAIR.

Citiți și: Vis devenit realitate! Autostradă nouă, continuată de drum expres, în România

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni reprezintă perioada de proiectare, iar 24 luni, perioada de execuție a lucrărilor

Perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 10 ani.

Traversează localitățile Albota și Costești

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 4, cu o lungime de 31,88 km.

„Construcția acestui drum expres se desfășoară pe teritoriul Județului Argeș și începe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traversează localitățile Albota și Costești, ocolește pe la sud localitatea Bradu, după care se racordează la Autostrada A1 București – Pitești la km 121+185.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, mai precizează CNAIR.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3