NOR CURIER 930X122

dumitru tudosoiu

Tudosoiu: „Ce blestem s-a năpustit pe capul nostru de trebuie să asistam la jocul asta urât din Guvernul Romaniei!?”

Tudosoiu: „Ce blestem s-a năpustit pe capul nostru de trebuie să asistam la jocul asta urât din Guvernul Romaniei!?”

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Dumitru Tudosoiu, membru marcant al PSD Argeș, fost inspector general școlar Argeș și fost viceprimar în Primăria Pitești, actual consilier local și profesor de Educație Fizică și Sport la Colegiul Național „Ion C. Brătianu din Pitești, reacționează pe o rețea de socializare, în privința scandalului din coaliția de guvernare dintre USR-Plus și PNL pe tema demiterii ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu:

Din spirit de haită…

Citiți și: Pitești. Eveniment deosebit la Școala ,,Traian”

Ce blestem s-a năpustit pe capul nostru de trebuie să asistam la jocul asta urât din Guvernul Romaniei!?

Astăzi am asistat cu toții la un lucru fără precedent în istoria recentă a României, și anume la degringolada din Guvern și din Coaliția de guvernare.

Pe scurt, un ministru a fost revocat din funcție (demis) de către premier, nimic nou, au mai fost cazuri!

Lăsând la o parte faptul că trebuia demult să-și înainteze demisia pe motiv de lipsă de profesionalism și nu a făcut-o, când a fost demis, bănuiesc, a dat fuguța la liderii Barna și Ciolos să se plângă de ce i se întâmplă.

De aici începe noutatea… liderii Alpha ai grupării USR-PLUS au început să latre și să muște!

Dar de aici și până la a nu participa astăzi la ședința de Guvern, unde pe ordinea de zi sunt proiecte de țară care îi privesc pe toți cetățenii mi se pare mult prea mult!!! De neiertat!!!

Aud că nici mâine nu vor să participe! Boicot!

Păi atunci, ce mai căutați la guvernare!? Stați acasă! Lăsați-i pe alții care vor și pot!

Înțeleg că nu aveți nici un pic de rușine și că vă urmăriți doar interesele personale și de partid, lucru pe care l-am văzut la voi și în unele ședințe de Consiliu Local, dar totuși, și la Guvern vă comportați așa!? Ca o haită care, vezi Doamne, își apară membri!

Avem pandemie, mor oamenii prin spitale, nu avem o strategie pe termen scurt și mediu privind stoparea pandemiei, avem probleme economice, ne împrumutăm la greu, vorbiți de salarii diminuate, etc…..și voi ce faceți !?… vă umflați mușchii politici!?

La cine, la PNL sau la poporul roman!? Și de ce!? Ca să-l apărați pe Voiculescu!? Am spus-o în campanie, o spun și acum: trebuia să rămâneți ONG!!! Nu aveți stofă, nu aveți oameni și nici nu sunteți patrioți! Doar un ONG transformat în haită!

Aruncați România într-o criză politică pentru Voiculescu!? Incredibil!

PS: Cred că de vină este PeSeDe!„, încheie Dumitru Tudosoiu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90