SMART KIDS 930X122

amenda

Tupeu fără limită! Făcea drifturi în Pitești

Un șofer a primit o amendă mai mult decât ”generoasă” din partea polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție Pitești. Acesta a fost surprins făcând derapaje controlate pe o stradă din municipiu.

Citiți și: Amendă uriașă pentru acești șoferi!

Fiind supus unui control, agenții au descoperit că șoferul nu avea la el nici toate documentele necesare. Drept urmare, bărbatul s-a ales cu o amendă de 1.600 de lei și cu permisul reținut pentru 30 de zile.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș. Un șofer de TIR le-a făcut pe toate!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat, pe strada Depozitelor din Pitești, un bărbat de 33 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism având un comportament agresiv în conducere, prin aceea că a realizat, intenționat, un derapaj, în vederea întoarcerii autovehiculului.

De asemenea, în urma controlului efectuat de polițiști, a reieșit faptul că, bărbatul nu avea asupra sa toate documentele necesare.

Ca urmare a celor constatate, conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 1.600 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Foto: descriptiv/ Sursă: botosaninews.ro

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache