NOR CURIER 930X122

amenda

Tupeu fără limită! Făcea drifturi în Pitești

Un șofer a primit o amendă mai mult decât ”generoasă” din partea polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție Pitești. Acesta a fost surprins făcând derapaje controlate pe o stradă din municipiu.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Fiind supus unui control, agenții au descoperit că șoferul nu avea la el nici toate documentele necesare. Drept urmare, bărbatul s-a ales cu o amendă de 1.600 de lei și cu permisul reținut pentru 30 de zile.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat, pe strada Depozitelor din Pitești, un bărbat de 33 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism având un comportament agresiv în conducere, prin aceea că a realizat, intenționat, un derapaj, în vederea întoarcerii autovehiculului.

De asemenea, în urma controlului efectuat de polițiști, a reieșit faptul că, bărbatul nu avea asupra sa toate documentele necesare.

Ca urmare a celor constatate, conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 1.600 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Foto: descriptiv/ Sursă: botosaninews.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90