New Profesional Consult 930 x 122

cehia

salvamont_salvare

TURISTĂ DIN CEHIA, RĂTĂCITĂ ÎN FĂGĂRAŞ! A FOST GĂSITĂ DUPĂ O NOAPTE DE GROAZĂ!

O turistă din Cehia s-a rătăcit aseară în zona lacului Urlea din masivul Făgăraş, în judeţul Argeş. Ea a fost găsită de salvamontiştii argeşeni în urmă cu o jumătate de oră.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Turista făcea parte dintr-un grup mai mare din Cehia care încerca să parcurgă creasta munţilor Făgăraş. Membrii grupului aveau doar corturi pentru dormit. Una dintre turiste s-a pierdut de prietenii săi, care şi-au dat seama că lipseşte abia în jurul orei 3 noaptea. Ei au sunat în Cehia şi de acolo s-a făcut legătura cu Serviciul Salvamont Argeş.

„Am găsit-o în urmă cu o jumătate de oră. Era în creastă, udă leoarcă! A fost o noapte de groază pentru ea, pentru că şi condiţiile meteo au fost dificile. Aşa se întâmplă când turiştii care fac parte dintr-un grup nu au un lider care să îşi asume conducerea şi care să îi numere pe ceilalţi, ca să nu se piardă!”, ne-a declarat Ion Sănduloiu, şeful Serviciului Public Salvamont Argeş.

Citiți și: Argeș. Salvamontiștii se revoltă!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90