NOR CURIER 930X122

baraj vidraru

Turiști spanioli, întâmplare îngrijorătoare aproape de Vidraru

Turiști spanioli, întâmplare îngrijorătoare aproape de Vidraru

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

În perioada 01-06 mai 2024, activitatea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș a avut un caracter preponderent preventiv.

Iar misiunile au vizat în principal asigurarea măsurilor de ordine publică în zona lăcașurilor de cult pe timpul desfășurării slujbei de Înviere.

Citiți și: ,,Șoc” la Bran! Uimire totală! ,,Mai bine mă uit de afară!”

De asemenea, jandarmii argeșeni au acţionat zilnic pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, de natură penală sau contravenţională.

Au intervenit evenimente semnalate la 112 sau adresate direct instituției

„Deși ne-am fi dorit să nu înregistrăm evenimente negative, au existat și situații care au impus sancționarea persoanelor pentru nerespectarea legislației în domeniul ordinii publice sau în domeniul activităților de picnic.

Turiști spanioli, întâmplare îngrijorătoare aproape de Vidraru

Astfel, în intervalul de timp menţionat, pe timpul misiunilor executate, jandarmii argeșeni au aplicat peste de 70 sancţiuni contravenţionale, în special pentru încălcări ale Legii nr. 61/1991 și Legii 54/2012.

Dintre acestea, 30 au fost amenzi în valoare de 8.750 de lei și 46 avertismente scrise.”, anunță Jandarmeria Argeș.

O situație deosebită a avut loc în data de 2 mai.

Atunci, jandarmii argeșeni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, în apropierea Barajului Vidraru se află 7 persoane de naționalitate spaniolă ce aveau nevoie de ajutor.

Rămăseseră blocate cu autoturismul în pană, pe marginea carosabilului. Sesizarea a fost aproape de ora 21.

„Având în vedere ora târzie, dar și posibilitatea apariției animalelor sălbatice în zonă, jandarmii argeșeni i-au condus pe aceștia până la o unitate de cazare.”, mai transmite sursa citată.

Cei 7 erau turiști și erau cazați la Cabana la Cetate.

Foto: Arhivă

555×222 grota rece

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90