EcoMoto 930×122

litoral

Turiștii de la mare, la limita răbdării! Este incredibil ce s-a întâmplat

Turiștii de la mare, la limita răbdării! Este incredibil ce s-a întâmplat

Citiți și: Noapte agitată! Noi cutremure!

Spre disperarea turiștilor, vreme de câteva zile, Marea Neagră va fi rece ca gheața din cauza unui fenomen rar întâlnit.

Ca urmare a fenomenului de ,,upwelling”, curenții marini aduc apă extrem de rece din adâncime spre țărm.

Citiți și: Anunțul momentului privind drumul de la Pitești către litoral!

Astfel, în perioada 27-30 iulie, apa mării va avea doar 13, 15 grade la mal, astfel de valori înregistrându-se în lunile martie, aprilie.

Apa mării s-a răcit cu 10 grade peste noapte, zilele trecute având temperaturi de 24, 25 de grade.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

11 comentarii

  • Petru spune:

    UNII turiști români în general sunt la limita răbdării. Asta nu este o noutate.

  • Drăghici Daniel spune:

    Fenomenul este real, doar ca perioada pe care o menționați este greșită. Apa este deja rece din 19 Iulie, și în continuare este rece bine.
    Poate ar fi ajutat o informare clara și corecta din partea autorităților competente in timp util pentru toți cei care s au hotărât sa meargă totuși în vacanță pe litoralul românesc.

  • Emilia Alexandru spune:

    Dacă apa este rece,intram puțin cu picioarele în mare și nu mai exista pericolul de a înghiți apa care spun specialiștii ca ar fi infestata cu E.Coli. Hai sa privim partea plina a paharului!

  • Gogu spune:

    Toti kokalarii pitesteni merg pe litoralul romanesc!

  • Bucaca- mucaca spune:

    in Lorient în Franța oceanul Atlantic e rece bocnă in iulie și toată franțuzismea se bălăcește și n a murit nimeni și voi vă vaietati va e apa rece la Marea Neagra ,lasă că va pune sângele în mișcare că prea v-ați puturoșit unii dintre voi!

  • Niculia Constantin spune:

    Autoritățile responsabile cu acest fenomen, ar trebui să încălzească apa, pentru cei care vor!

  • Stan Pățitu spune:

    Asta pt mofturoși. Există lacul Techirghiol. Dacă nu ție lene, baia in lacul Techirghiol e relaxantă și vindecă boli.

  • Radu Radu spune:

    Nu se doreste această informare ca să nu cumva să determine potențialii turisti să nu mai vină pe litoral din cauza apei mării foarte rece. Și să nu afecteze pe cei care au hoteluri, mini hoteluri și pensiuni să ramană cumva fără clienți. Că sunt terminați fără clienții ăștia din iulie și august.

  • Liviu ghe spune:

    Bună ziua, nu vă supărați unde deversează toate hotelurile de pe litoral?; în mare prin conducte de otel, vechi , de când a fost construit .Aveau lungimi de sute de metrii, dar sau colmatat și atunci au fost sparte în apropierea țărmului unde erau accesibile. De aici infestarea.

  • birdza spune:

    Că bine zici.

  • Mădălina P spune:

    Prin Marea Neagră mișună fel de fel de submarine militare cu tot felul de tehnologii și experimente. Și, vai! Se dă vina pe ,,fenomenul natural rar”! Unii mai și gândim.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3