New Profesional Consult 930 x 122

acțiune poliție

Ucraineancă oprită în trafic, ne arată imaginile războiului. Casa i-ar fi fost distrusă

O ucraineancă oprită în trafic ne arată imaginile războiului. Casa i-ar fi fost distrusă, în Kiev.

Citiți și: Argeș: Șofer drogat, depistat în trafic

În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au desfășurat o acțiune pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea.

 

Citiți și: Avertisment crunt! „Vine foametea! Nu scapă nimeni!”

Acțiunea a avut ca scop prevenirea cauzelor generatoare de accidente, în special oboseala la volan. Mai mulți șoferi au fost opriți, printre ei aflându-se și numeroși refugiați din Ucraina care tranzitau zona.

Polițiștii au fost martorii unor scene emoționante. Mai multe familii cu copii mici, care stăteau înghesuiți printre bagaje, au fugit speriați din calea războiului.

 

Au reușit să treacă graniță și au ajuns în România. Unii dintre ei aleg să rămână, în timp ce alții sunt doar în trecere.

 

 

Un lucru au însă toți în comun, și-au lăsat viața la mii de kilometri depărtare. Au luat cu ei doar ce putea încăpea într-o valiză.

La oprire, polițiștii argeșeni le-au oferit câte un ceai cald.

Fotoreporterul ePitești.ro, aflat la fața locului, a reușit să stea de vorba cu unii dintre ucraineni și să le asculte povestea. Toți descriu același tablou sumbru, care se prezintă de câteva zile în regim de breaking news la televizor.

O tânără ucraineancă, care călătorea singură cu copii, i-a trimis fotoreporterului nostru pe Whatsapp imagini din iadul dezlănțuit în Ucraina.

 

Aceasta i-a povestit cum o rachetă a căzut chiar în grădina casei sale. Ne-a povestit că locuia chiar în capitală, la Kiev.

Acum spune că se îndreaptă către Viena, acolo unde se află soțul său.

 

Imaginile sunt grăitoare!

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3