New Profesional Consult 930 x 122

Gentea

Uite că se poate! Gentea a găsit soluția de stopare a deversării apei pe stradă

O zi! Atât a durat ca primarul Gentea să găsească soluția privind apa deversată pe șosea. Ieri publicam un material în care prezentam o situație alarmantă care se petrecea de foarte mult timp pe o stradă din Pitești, din cartierul Găvana.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

ÎNTR-O SINGURĂ ZI, PRIMĂRIA – GĂSEȘTE SOLUȚIA!

Primăria Pitești s-a autosesizat în urma apariției în spațiul public a informațiilor, în cazul cetățeanului din cartierul piteștean Găvana, de pe Strada Schitului, care își deversa apa din curte, direct în stradă, pe șosea. Subiectul pe larg, AICI: Primăria lui Gentea, paralizată în fața unui piteștean certat cu legea. 

Acest lucru s-a întâmplat la doar 24 de ore distanță după ce ePitești a relatat despre acest subiect, aducându-l în atenția publică.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Astfel, astăzi, primarul Cristian Gentea s-a deplasat pe strada cu probleme, la casa cetățeanului vizat, pentru a găsi o soluție tehnică prin care situația neplăcută să fie rezolvată.

Primarul a fost însoțit și de către reprezentanți ai Direcției Tehnice, ai societății Apă Canal 2000 S.A. și ai ADP Pitești.

„Primarul a dispus ca săptămâna viitoare, în funcție de condițiile meteorologice, să se execute, prin S.C. Apă Canal 2000 S.A., lucrarea de captare și dirijare a apelor pluviale în colectorul din axul principal. Astfel, domeniul public nu va mai fi afectat, în cazul ploilor sau al înghețului”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3