930×122 CAPRA 5

Gentea

Uite că se poate! Gentea a găsit soluția de stopare a deversării apei pe stradă

O zi! Atât a durat ca primarul Gentea să găsească soluția privind apa deversată pe șosea. Ieri publicam un material în care prezentam o situație alarmantă care se petrecea de foarte mult timp pe o stradă din Pitești, din cartierul Găvana.

Citiți și: Pitești. Gentea: „Este inadmisibil, nu tolerăm așa ceva!”

ÎNTR-O SINGURĂ ZI, PRIMĂRIA – GĂSEȘTE SOLUȚIA!

Primăria Pitești s-a autosesizat în urma apariției în spațiul public a informațiilor, în cazul cetățeanului din cartierul piteștean Găvana, de pe Strada Schitului, care își deversa apa din curte, direct în stradă, pe șosea. Subiectul pe larg, AICI: Primăria lui Gentea, paralizată în fața unui piteștean certat cu legea. 

Acest lucru s-a întâmplat la doar 24 de ore distanță după ce ePitești a relatat despre acest subiect, aducându-l în atenția publică.

Citiți și: Pitești. Anunțul momentului! Este vorba despre stadionul SF de 100 de milioane €

Astfel, astăzi, primarul Cristian Gentea s-a deplasat pe strada cu probleme, la casa cetățeanului vizat, pentru a găsi o soluție tehnică prin care situația neplăcută să fie rezolvată.

Primarul a fost însoțit și de către reprezentanți ai Direcției Tehnice, ai societății Apă Canal 2000 S.A. și ai ADP Pitești.

„Primarul a dispus ca săptămâna viitoare, în funcție de condițiile meteorologice, să se execute, prin S.C. Apă Canal 2000 S.A., lucrarea de captare și dirijare a apelor pluviale în colectorul din axul principal. Astfel, domeniul public nu va mai fi afectat, în cazul ploilor sau al înghețului”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Pitești.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3