930×122 CAPRA 5

drum

LUCRĂRILE DE LA DEDULEȘTI, DEPARTE DE FINALIZARE! VEZI GALERIE FOTO!

Lucrările de reabilitare a drumului naţional dintre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea în zona Deduleşti sunt departe de a fi gata.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În punctul cu probleme se formează uneori coloane de maşini care aşteaptă la semafoare, pentru că se circulă pe o singură bandă. Se lucrează la consolidarea drumului cu ajutorul unor coloane care sunt înfipte în zonele de pe marginea acestuia. Desfăşurarea investiţiei depinde mult şi de condiţiile meteorologice, vremea putând să prelungească termenul de finalizare. Potrivit datelor furnizate de Gheorghe Mihăiţă, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Piteşti, investiţia va fi gata abia peste două luni.

Amintim că drumul a fost afectat de inundaţiile de la finalul lunii iulie, o alunecare de teren distrugând terasamentul acestuia.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3