Donaris 930 x 122

dispăruți

ULTIMA ORĂ! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU TURIȘTII DISPĂRUȚI

UPDATE 3: Turiștii au fost găsiți și sunt în afara oricărui pericol. Erau campați pe traseul montan dintre Valea lui Coman și Leaota, într-o zonă fără semnal de telefonie mobilă, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Sunt peste tot în Argeș! A crescut numărul

UPDATE 2: Poliția Argeș face următoarele precizări: ”Este vorba de un bărbat, de 37 de ani, și de prietena lui, de 38 de ani, ambii din Galați. Duminică ar fi plecat de pe Leaota către Vârful Omu, pe traseul Crucea Albastră. Tatăl bărbatului a anunțat astăzi că nu mai poate lua legătura cu ei.” 

UPDATE 1: Potrivit șefului Serviciului de Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, turiștii se îndreptau către Vârful Omu.

Citiți și: Dezamăgire mare în Argeș!

”Doi polițiști, trei jandarmi și trei salvamontiști au plecat în căutarea turiștilor. Colaborăm și cu salvamontiștii din județul Dâmbovița pentru a-i găsi.”, precizează pentru ePitești Ion Sănduloiu.

Vremea este nefavorabilă, cu reprize de ploaie torențială. Pe traseu există porțiuni fără semnal de telefonie mobilă, ceea ce le dă căutătorilor speranța că lipsa contactului telefonic nu înseamnă neapărat că celor doi li s-ar fi întâmplat ceva rău. 

Turiști dispăruți. Doi turiști plecați de duminică, 23 iulie 2017, cu pornire din comuna argeșeană Cetățeni, pe un traseu montan în zona Leaota nu mai pot fi contactați telefonic, informează Poliția Argeș.

La această oră, se organizează echipe de căutare formate din salvamontiști, jandarmi montani și polițiști, care vor pleca în căutarea turiștilor dispăruți.

Cei doi turiști sunt un bărbat și o femeie, ale căror identități autoritățile din Argeș nu le-au făcut publice, cel puțin deocamdată. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90