EcoMoto 930×122

accident corbi

ULTIMA ORĂ: FEMEIE ACCIDENTATĂ MORTAL ÎN ARGEȘ

Zi neagră pe șosele în județ. După accidentul tragic de la Drăganu și evenimentul rutier grav petrecut la Albota (detalii, AICI), la această oră IPJ Argeș a raportat încă un accident mortal, acum la Corbi, victimă fiind un pieton.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Este vorba de o femeie care ar fi traversat prin loc nepermis.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Corbi, care conducea un autoturism pe DJ 731, din direcția Domnești către Nucșoara, ar fi accidentat mortal o femeie de 82 de ani, din Corbi, care s-ar fi angajat, neregulamentar, în traversarea străzii prin loc nepermis. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, a precizat IPJ Argeș.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90