930×122 CAPRA 5

accident albota

UPDATE/VIDEO: ACCIDENT LA ALBOTA. CUM ARATĂ O MAŞINĂ DIN CARE „FENTEZI” LA LIMITĂ MOARTEA

UPDATE 19.30: Pompierii care au efectuat descarcerarea precizează că o victimă era blocată în habitaclu. Persoana respectivă a fost extrasă şi predată echipajului SMURD.

Citiți și: Accident lângă Pitești. Impact puternic între Mazda și Volkswagen

UPDATE 18.30: „Sunt două victime conștiente, una dintre acestea este încarcerată. Intervin pompierii cu o autospecială de descarcerare grea și două echipaje SMURD”, transmite ISU Argeş.

Citiți și: Argeș. ACUM! Impact puternic între un TIR și un autoturism

UPDATE: Poliţia Rutieră a fost sesizată şi echipaje ale oamenilor legii se deplasează la locul evenimentului.

La doar câteva ore după accidentul mortal de la Drăganu, în urma căruia un motociclist şi-a pierdut viaţa (detalii, AICI), un alt accident grav s-a petrecut în judeţ, de această dată la Albota, pe DN 65.

Din primele informaţii, au fost două vehicule implicate, iar o persoană ar fi rănită. Deocamdată nu avem informaţii despre starea de sănătate a acesteia. Martorii oculari spun că victima ar fi conştientă.

Vom reveni.

(Sursa FOTO: Facebook – Info Trafic Piteşti)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3