930 x122 grota rece

accident albota

ACCIDENT LÂNGĂ SECŢIA DE POLIŢIE DIN ALBOTA

UPDATE ora 20.00: Poliţiştii au transmis rezultatele primelor cercetări. „S-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Târgoviște, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza localității Albota, din direcția Slatina spre Pitești, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 43 de ani, din Colonești, județul Olt. În urma evenimentului a rezultat rănirea celui de-al doilea barbat, care a fost condus la o unitate medicală, în urma investigațiilor medicale stabilindu-se că a suferit fracturi la membrul inferior și membrul superior stâng.Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal.”

Citiți și: Accident lângă Pitești. Impact puternic între Mazda și Volkswagen

UPDATE: Nu există victime încarcerate. Traficul este blocat pe ambele sensuri. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului pentru primele măsuri.

 

Citiți și: Argeș. ACUM! Impact puternic între un TIR și un autoturism

 

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puţin timp în comuna Albota, în apropierea Secţiei de Poliţie.

Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Județean.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90