930×122 CAPRA 5

accident albota

ACCIDENT CU VICTIME LA ALBOTA. POMPIERII SMURD ŞI DOUĂ AMBULANŢE SAJ LA FAŢA LOCULUI

UPDATE 12.00: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 61 de ani, din jud. Mehedinți, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Pitești către Slatina, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 66 de ani, din Costești. În urma evenimentului, conducătorul auto al celui de-al doilea autoturism a fost rănit ușor și transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeș. 

Citiți și: Accident lângă Pitești. Impact puternic între Mazda și Volkswagen

UPDATE: „Din primele verificări, evenimentul s-a soldat cu două victime rănite ușor. Traficul se desfășoară alternativ”, anunţă IPJ Argeş.

„Ambele victime au suferit răni minore, cefalee (dureri de cap). Ambele victime au primit ingrijiri medicale, însă doar una a fost preluată și transportată la spital de către un echipaj al serviciului de ambulantă județean”, precizează ISU Argeş.

Citiți și: Argeș. ACUM! Impact puternic între un TIR și un autoturism

Un accident rutier cu două autoturisme implicate a avut loc în jurul orei 8.30, pe DN65 – comuna Albota, la staţiune.

ISU Argeş anunţă că din accident ar fi rezultat trei victime, toate conştiente.

 

Intervin pompieri SMURD de la detaşamentul Piteşti cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, însoțiți de doua echipaje din cadrul serviciului de ambulantă județean.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au ajuns la fața locului pentru fluidizarea traficului și efectuarea cât mai rapidă a cercetărilor.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3