New Profesional Consult 930 x 122

accident albota

ACCIDENT GRAV LA ALBOTA

UPDATE 13.45: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 58 de ani, din Bârla, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Slatina către Pitești, în localitatea Albota, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreapta a drumului.

Citiți și: Accident lângă Pitești. Impact puternic între Mazda și Volkswagen

În urma accidentului, o femeie de 40 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită grav și transportată la spital, cu suspiciune de fractură la membrul inferior.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeș. 

Citiți și: Argeș. ACUM! Impact puternic între un TIR și un autoturism

UPDATE 13.00: A fost scoasă dintre fiarele contorsionate o femeie 40 de ani, cu fractură la piciorul drept şi plagă deschisă la nivelul frunții.

UPDATE: Din primele informaţii de la faţa locului, există o victimă încarcerată, conştientă.

Accident rutier la Albota, lângă stadionul din Cerbu. Este posibil ca o victimă să fie încarcerată. Intervin pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanţă SMURD.

Ştire în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90