SMART KIDS 930X122

accident albota

UPDATE ACCIDENT ALBOTA: UN ŞOFER DIN CONSTANŢA A INTRAT PE CONTRASENS

UPDATE: „Un bărbat de 29 de ani, din jud. Constanța, care conducea o autoutilitară pe DN 65, din direcția Slatina către Pitești, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la dreapta, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi acroșat un autocamion, condus de un bărbat de 49 de ani, din București, care circula din sens opus. În urma impactului, autocamionul s-a răsturnat pe partea stânga a carosabilului. Șoferul autocamionului a fost rănit ușor și transportat la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Accident lângă Pitești. Impact puternic între Mazda și Volkswagen

 

Traficul a fost afectat parţial pe DN65, din Albota şi până spre intrarea în Piteşti, după un accident rutier în care au fost implicate un autocamion şi o autoutilitară.

Citiți și: Argeș. ACUM! Impact puternic între un TIR și un autoturism

Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Este posibil ca şoferul celui de-al doilea vehicul să fie rănit.

„Autoutilitara a părăsit partea carosabila, intrând în șanț. Posibil conducătorul autoutilitarei rănit ușor. Trafic afectat parțial, pe sensul de deplasare spre Pitești. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului, pentru dirijarea traficului și primele măsuri la fața locului”, a transmis IPJ Argeş.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90