NOR CURIER 930X122

accident albota

Accident grav la Albota, cu o șoferiță implicată

Accident grav la Albota. Un autoturism a părăsit partea carosabilă, iar în urma evenimentului rutier o persoană s-a ales cu piciorul rupt. S-a întâmplat în această seară, în jurul orei 21.30.

Citiți și: Accident lângă Pitești. Impact puternic între Mazda și Volkswagen

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, o femeie de 24 de ani, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Slatina către Pitești, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului, conducătoarea auto a fost rănită și transportată la spital, cu fractură la membrul inferior.

Citiți și: Argeș. ACUM! Impact puternic între un TIR și un autoturism

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă , iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90