930 x122 grota rece

calitatea aerului

Ultimele informații despre calitatea aerului după incendiul de pe Drumul 23

Laboratorul mobil al APM Prahova nu a depistat modificări ale calității aerului după incendiul izbucnit pe Drumul 23. Perioada de referință este 10 Iunie-14 Iunie, informează prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Indicatorul de pulberi în suspensie, PM 10, a înregistrat valori depășite, dar media zilnică este în norme legale.

Au existat întrebări în spațiul public legate de un alt indicator numit PM 2,5. Este vorba tot despre pulberi in suspensie. Practic, din ce mi-au explicat specialiștii de la Mediu, este o fracție din PM 10.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Informațiile legate de acest indicator le vom face publice vineri, 17 Iunie.

Am solicitat Agenției de Mediu Pitești să facă publice buletinele de analiză. Le puteți găsi în acest moment pe site-urile apmag.anpm.ro si pe www.calitateaer.ro.”, transmite Radu Perianu.

Vezi aici – buletinul pentru informarea publicului cu privire la calitatea aerului în județul Argeș în data de 13.06.2022

Reamintim că, incendiul de lângă Metro Pitești a izbucnit în seara zilei de 9 iunie, pompierii luptându-se cu flăcările mai bine de 12 ore.

Au intervenit echipaje și din județele vecine. Peste 13 autospeciale de stingere cu aproximativ 50 de pompieri au acționat pentru stingerea incendiului de proporții.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90