pizzeria sapori  930 122

supernova

Ultra noutate la Supernova! Se deschide mega magazinul așteptat de toată lumea

Ultra noutate la Supernova! Se deschide mega magazinul așteptat de toată lumea

Citiți și: Supernova a făcut anunțul serii: Se întâmplă mâine!

Supernova aduce vestea momentului!

Centrul comercial din Pitești își extinde portofoliul de branduri prin deschiderea magazinului TEDi.

Citiți și: La Supernova Pitești se întâmplă ceva ce n-a văzut lumea! Nu ratați

Vizitatorii sunt așteptați sâmbătă, 22 iunie, să exploreze o gamă variată de produse accesibile și de înaltă calitate, oferite de cel mai recent brand adăugat în portofoliul Supernova Pitești.

Noul magazin TEDi se întinde pe o suprafață de 755 mp.

Brand-ul pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse, de la articole de uz casnic și articole pentru petreceri, la produse de papetărie, jucării și decorațiuni.

TEDi urmărește să satisfacă toate nevoile și preferințele clienților, oferind o experiență de cumpărături accesibilă și convenabilă.

Ultra noutate la Supernova! Se deschide mega magazinul așteptat de toată lumea

TEDi este prezent pe piața din România prin 42 de filiale în orașe precum Timișoara, Calafat, Drobeta, Arad, Pașcani, Suceava, Roman, Piatra Neamț, Voluntari, Giurgiu, Slobozia, București, Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Bistrița, Câmpina, Târgoviște, Pitești, Ploiești, Vaslui, Bacău, Brăila, Focșani, Turda, Câmpulung, Moreni, Miercurea Ciuc, Brașov și Târgu Mureș.

În Pitești, TEDi activează în două magazine, cel mai recent deschis fiind situat în centrul comercial Supernova Pitești.

Planuri de viitor pentru Supernova

Supernova se pregătește să inaugureze și alte magazine începând din toamna acestui an, Hiper-farmacia Dr. Max fiind următoarea deschidere programată.

Despre Supernova

Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat.

În plus, Supernova Group a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, situate în București (trei locații), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin.

Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți, cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.

Vizitatorii sunt invitați să descopere noile oferte și produsele de înaltă calitate ale magazinului TEDi.

Nu ratați marea deschidere!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3