Donaris 930 x 122

furată

ULUITOR! Bolid furat, folosit de Guvernul României în vizită oficială!

Bolid furat, folosit de Guvernul României în vizită oficială!

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

O delegație a Guvernului României a folosit o mașină furată pentru a călători în Republica Moldova!

În acest caz, un vehicul folosit de o delegație guvernamentală a României pentru a călători în Republica Moldova fusese raportat furat în Italia în 2010.

Citiți și: Total interzis să faci asta în mașină! Amenzi usturătoare!

Deși mașina era declarată furată de 12 ani, aceasta a fost înregistrată la Autoritatea Română pentru Digitalizare (ADR) și a fost unul dintre vehiculele utilizate de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării din România.

Mai mult, diverse surse afirmă că autovehiculul și-a schimbat proprietarul de mai multe ori între 2010 și 2017.

Acesta a fost sechestrat inițial de ANAF, care ulterior l-a cedat Ministerului Comunicațiilor, care a devenit în scurt timp Ministerul Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor.

În 2020, ministerul a repartizat mașina în cauză către ADR.

Conform carVertical, platforma de verificare a istoricului auto, vehiculele furate sunt greu de depistat deoarece acestea nu sunt controlate la trecerea granițelor dintre statele membre ale Uniunii Europene.

Potrivit datelor carVertical, cele mai furate mărci de mașini din România sunt BMW, Mercedes-Benz, Audi, Ford și Volkswagen.

Pe platforma din România au fost descoperite 178 de mașini furate în ultimul an.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3