930 x122 grota rece

cez

curent

ULUITOR! AFLĂ DE CE ȘI ACUM SUNT LOCALITĂŢI ARGEŞENE FĂRĂ CURENT ELECTRIC!

Prefectul Cristian Soare şi-a exprimat astăzi nemulţumirea cu privire la modul în care au intervenit echipele CEZ pentru remedierea avariilor din sistem care au făcut ca mii de argeşeni să nu aibă curent electric nici astăzi. Soare a oferit şi o posibilă explicaţie, una de-a dreptul uluitoare!

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

„Nu sunt mulţumit de modul cum a acţionat CEZ. Nu au fost pregătiţi să facă faţă unor asemenea condiţii meteo. Nu au avut echipe de intervenţie. Înţeleg condiţiile meteo dificile, dar nu este normal să ţinem localităţi întregi fără curent electric zile la rând, aşa cum este cazul în Nucşoara, Corbi, Cepari… Dacă cetăţenii întârzie cu plata, atunci sunt debranşaţi imediat. Nu e normal”, a spus Cristian Soare, care i-a convocat pe reprezentanţii CEZ la o întâlnire de urgenţă în cadrul Colegiului Prefectural care va avea loc joi, de la ora 11.

Prefectul a adăugat că, în conformitate cu rapoartele CEZ, compania dispune doar de 46 de electricieni pentru tot judeţul Argeş, împărţiţi în 20 de echipe. O echipă la 5 localităţi! Pe lângă cei 46 de oameni, CEZ ar fi apelat, susţine prefectul, şi la 80 de salariaţi de la alte societăţi.

Citiți și: Informația pe care trebuie să o știe piteștenii din aceste zone!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3