SMART KIDS 930X122

bărbat

Uluitor. Gest disperat în trafic! Video

Uluitor. Gest disperat în trafic! Video

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Imagini incredibile au fost surprinse astăzi după-amiază într-o intersecție din municipiul Constanța. Un bărbat a început să dirizeje traficul.

Zona era paralizată pur și simplu așa că, din disperare, omul s-a dus în mijlocul intersecției și, din câte se poate observa în imaginile apărute în spațiul public, a reușit, cât de cât, să rezolve problema.

Citiți și: Șoselele din România se transformă! Apar noi marcaje rutiere

„În lipsa autorităților locale, constănțenii au preluat dirijarea traficului din intersecția City Mall”, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Caterincă de Constanța”, alături de un scurt film:

 

În zona în care au fost realizate imaginile, intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, traficul rutier este infernal în ultima perioadă.

Se desfășoară lucrări la partea carosabilă și, mai mult decât atât, până joi, 27 aprilie, semafoarele nu funcționează, urmare a unui proiect de reconfigurare a intersecției.

Video: Caterincă de Constanța

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA