930×122 CAPRA 5

bani

Un artist din Pitești care a plecat de jos este „pe cai mari”! Cifră de afaceri de milioane de euro

Un artist din Pitești care a plecat de jos este „pe cai mari”! Cifră de afaceri de milioane de euro

Citiți și: Se dau bani de la stat pentru argeșeni! Până la 200.000 de euro!

Este vorba despre piteșteanul Andrei Tiberiu Maria.

Producător, compozitor şi interpret de muzică, pe care publicul îl cunoaşte sub numele de scenă de Smiley, e asociat la firmele Ha Ha Ha Production, Ha Ha Ha Music Production şi IV Clothing.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

Cele trei firme au avut o cifră de afaceri netă cumulate de 14,4 milioane lei în 2022. Cu aproape 49% mai mare decât în 2021.

Ha Ha Ha Production e deţinută de Andrei Tiberiu Maria cu o cotă de 70%.

Ion, Ioana şi Filip George Maria au câte 10% din firmă, conform informaţiilor puse la dispoziţia Economica.net de portalul de specialitate Termene. Firma are activităţi de interpretare artistică.

Ha Ha Ha Music Production e deţinută de Andrei Tiberiu Maria cu o cotă de 60%.

Filip George Maria cu o cotă de 20% din firmă, iar Ioana şi Ion Maria deţin câte 10% din firmă. Ha Ha Ha Music Production are activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală.

IV Clothing, producător de textile, e deţinută de Irina Gabriela Voinea cu o cotă de 70% şi de Andrei Maria cu o cotă de 30% din firmă.

Andrei Tiberiu Maria mai e asociat şi la firmele Laf Buildings şi Fam Brothers Capital care nu au avut rezultate financiare în 2022.

Detalii, AICI – Smiley a realizat afaceri nete de 14,4 milioane lei cu firmele sale în 2022, cu circa 49% mai mari decât în 2021

Un artist din Pitești care a plecat de jos este „pe cai mari”! Cifră de afaceri de milioane de euro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90