930×122 CAPRA 5

bărbat inconștient

Un bărbat a căzut de pe schelă. A murit!

Update, ora 18.27, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Pitești: A murit bărbatul care a făcut accident în stația Publitrans!

„În ziua de 19 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat care lucra la înălțime, la un imobil de pe raza localității Moșoaia, a căzut de pe schelă.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, pentru primele măsuri, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Citiți și: Argeș. El este bărbatul care a murit strivit de zidul casei pe care o dărâma!

Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, anjagat al unei societăți, care efectua activități de construcție, ar fi căzut de la înălțime, fiind constatat decesul acestuia.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.”

Update, ora 17.06: Bărbatul a murit. Potrivit ISU Argeș, acesta prezenta leziuni grave. A căzut de la o înălțime de 5 metri. 

Știrea inițială, ora 16.52

În urmă cu puțin timp, un accident a avut loc în comuna argeșeană Moșoaia, sat Smeura.

Potrivit primelor informații, un bărbat s-a accidentat grav după ce a căzut de pe o schelă.

Acesta s-ar afla în stare de inconștiență.

La fața locului intervin pompierii cu un echipaj de descarcerare, alături de un echipaj al SAJ.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90