930 x122 grota rece

amenintari

Un bărbat bruschează și înjură un copil: „Te scot pe geam! Am eu timp și de tine, ho! *isa-m-as pe tine!”

Scene halucinante în gara din Pitești. Un bărbat și-a făcut singur dreptate după ce băiatul acestuia a fost implicat într-o ceartă cu un alt copil de 13 ani.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Totul a pornit după ce cei doi copii ar fi purtat mai multe certuri prin telefon, certuri de care a aflat și părintele în cauză. Ulterior, acesta din urmă s-a întâlnit față în față cu copilul de 13 ani, moment în care s-a dezlănțuit.

Bărbatul l-a bruscat, l-a înjurat și l-a amenințat pe adolescent de față cu mai mulți copii, care au fost martori la toată scena.

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

Mamă, îmi vine să te bag pe gemurile alea, dar mă abțin. Stai să vină Poliția, să o scoată ei la capăt, să te liniștești în fața lor, te duci la părinții tăi la ușă, dup’aia stăm de vorbă altfel, că ne mai întâlnim.

Cât am vrut eu ție să-ți … (neinteligibil) fața aia de sclav. (…) Sunt prea mulți oameni, dar ne întâlnim și separat, ho. De n-oi mătura eu cu tine, ditamai animalu’. (…)

Am eu timp și de tine, ho. Să vină poliția, să aflu unde stai, ce și cum. (…) Îți arăt eu ție cine ești tu. *ișa-m-aș pe tine.

ATENȚIE, IMAGINI NERECOMANDATE MINORILOR! SCENELE CONȚIN LIMBAJ OBSCEN ȘI JIGNITOR 

 

Din imaginile surprinse de copiii care asistau pe margine se observă cum, de câteva ori, bărbatul se abține cu greu să nu-l lovească pe adolescentul de 13 ani.

Ulterior, tot bărbatul a sunat la poliție. ”În Tudor Vladimirescu, pentru niște vagabonzi”, a specificat acesta în apelul făcut la 112.

Până la venirea poliției, lucrurile nu au încetat. Bărbatul l-a intimidat în continuare pe copil. La un moment dat le-a arătat celor prezenți o legitimație. Bărbatul le-ar fi spus copiilor că ar fi fost om al legii, fost jandarm.

Îți arăt eu cine e Poliția acum și aflu tot, de nu te-oi face să-mi zici sărut mâna. Îți arăt eu cine sunt. (…) Fierbe sângele în mine.

Întreaga scenă a avut loc ieri, 31 august.

Ulterior, bărbatul s-a întâlnit și cu tatăl copilului pe care l-a agresat în gară. Părintele acestuia nu știa la acel moment de întâmplările care avuseseră loc mai devreme. Întrebat de copil ”de ce m-ați împins, de ce m-ați bruscat”, bărbatul nu a recunoscut cele întâmplate.

Părintele băiatului agresat a vrut apoi să afle dacă copilul său spune adevărul. Acesta a vorbit cu mai mulți copii dintre cei prezenți la conflict, apoi a văzut imaginile video surprinse de aceștia.

După toate acestea, părintele a făcut apoi plângere la Poliție. Cazul a fost preluat de agenţii de la Secția de Poliție nr.4 Pitești.

În această dimineață am luat legătura cu Poliția Argeș pentru un punct de vedere oficial. Aceștia ne-au transmis că vor oferi declarații cu privire la acest caz în scurt timp.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Popa Marin spune:

    Se strâng doar viitorii golani acolo. În fiecare zi sunt acolo, înjură, fumează, fac mereu galagie, chiar și noaptea. Mai fură din magazinele din apropiere și au un tupeu și o lipsă de bun-simț față de orice persoană. Nu vă amăgiți că sunt doar niște copii cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani pentru că sunt urmatorii delincvenți.

  • FLORIN spune:

    In articol se exagereaza eu zic ca a fost destul de calm.O fii ei minori da au uni niste fete mama.Mai iesiti pe strada.Baiatu la injurat pe taicaso la amenjntat pe fiso si se vede ca cam asa e o da dadea in balbaiala aia.Nu ia facut nimic nu exagerati ia dat o lectie alti il batea

  • Carmen spune:

    Eu cred ca ar trebui sa va verificati vocabularul! Un pusti de 10 ani a furat telefonul copilului meu si dupa i l a spart iar mama pustiului imi jignea copilul si pe mine! Viitori infractori sunt cei care au un asemenea parinte in spate!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90