930×122 CAPRA 5

bani

Un celebru manelist a rămas fără bani în cont. I-a fost clonat cardul

Celebrul manelist Jador a rămas fără o sumă importantă de bani din contul său, după ce cineva i-ar fi clonat cardul. Acesta avea deschis cont la Raiffeisen Bank.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Cântărețul a povestit întreaga pățanie într-un clip postat pe TikTok. Banii furați din contul său ar fi fost folosiți pentru cumpărături și vacanțe. Manelistul ar fi ajuns în această situație după ce ar fi făcut mai multe cumpărături online.

Acesta a declarat că își va muta banii din banca cu acţionariat austriac, la o bancă românească. Cântărețul acuză totodată faptul că nici Poliția și nici banca nu au făcut nimic în acest caz.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

 

Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. Am fost furat din contul meu personal, mai exact persoana respectivă și-a făcut cumpărături și a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta. Eu am făcut cumpărături online și probabil cineva mi-a hackuit contul de Raiffeisen. Eu credeam că e o bancă sigură. Mai sunt și austrieci. Eu mi-am făcut contul la ei acum 4 ani de zile. O să-mi închid conturile acolo și o să-mi fac la o bancă românească.

Am fost furat, Poliția nu spune nimic, banca nu spune nimic, nimeni nu spune nimic. Sunt supărat pentru că e munca mea de un an de zile acolo. Sunt banii de la evenimente care intrau pe firmă și transferam dividendele pe persoană fizică.”, a declarat Jador.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Click spune:

    Eu, cu caz similar. Reiff -ul nu s-a implicat cu nimic, de parca era normal ce se întâmplase. Nu a fost suma mare, dar suficient cât sa aleg alta bancă. Reifful nu asigura cine știe ce protecție. Sucks!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90