New Profesional Consult 930 x 122

ciclon

Un ciclon puternic se îndreaptă către România! Urmează temperaturi ieșite din comun

Un ciclon care s-a format în zona Mării Mediterane va ajunge și în România în cursul acestei săptămâni. Acest ciclon va genera o creștere a temperaturilor până la 25 de grade, dar vom avea și ploi abundente.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Un nou ciclon se îndreaptă către România

Ciclonul mediteranean, generat în zona Mării Mediterane, afectează jumătatea vestică a țării noastre cu fenomene specifice instabilității atmosferice.

ciclon

ciclon

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Ciclonul aduce în România o masă de aer cald. Aceasta se extinde în toată țara până la mijlocul săptămânii, a arătat meteorologul ANM Alina Şerban, duminică, la Antena 3 CNN.

„Vor fi variații termice de la o zi la cealaltă, dar temperaturile se vor menține cumva într-un normal al perioadei și vorbim de maxime de la 17-18 grade, cele mai scăzute valori în general în zona litoralului și în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 23, 24, 25 de grade, cu diferite variații până la finalul săptămânii”, a transmis ea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90