930 pe 122 COSTACHE

amenințare

Un cuplu din Argeș a fost bătut în propria casă de un bărbat venit în vizită

Un cuplu din Argeș a fost bătut în propria casă de un bărbat venit în vizită. Agresorul era însoțit la rândul său de iubită. S-a întâmplat în Ștefănești.

Citiți și: Urgență maximă! A vrut să se arunce de pe pod, lângă Pitești

Altercația ar fi pornit pe fondul consumului de alcool. Victimele au depus ulterior plângere. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pervers pe străzile din Pitești. Incredibil ce a făcut în fața unor copile

„În ziua de 04 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violență în familie, loviri sau alte violențe și violare de domiciliu, conform art. 206, 199, 193 alin.1 și 224 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 39 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 03 spre 04 aprilie a.c., în jurul orei 22:30, pe fondul consumului de alcool, cel în cauză, însoțit de concubina sa, aflați în vizită la o altă persoană, pe raza orașului Ștefănești, ar fi amenințat și lovit atât pe proprietarul imobilului, cât și pe concubina sa.

În urma evaluării situației, față de bărbatul de 39 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, conform Legii 217/2003 privind combaterea violenței domestice.

Ulterior, cele două persoane agresate au formulat plângere prealabilă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor antemenționate.

În ziua de 04 aprilie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în ziua de 05 aprilie să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: botosaneanul.ro

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3