EcoMoto 930×122

comunicat de presă

Un drum important din Argeș a intrat în reparații!

Un drum important din Argeș a intrat în reparații!

Citiți și: „PSD a câștigat detașat alegerile în județul Argeș”

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, alături de primarul Cornel Petrică și administratorul public Cristi Puiu, a inspectat recent stadiul lucrărilor de pe DJ 702 G.

Această inițiativă este parte a unei serii de proiecte ample menite să îmbunătățească rețeaua de drumuri din județ.

Citiți și: Mioveni: Aurel Costache: O campanie electorală corectă și transparentă

Utilizând atât fonduri europene, cât și resurse locale și naționale.

„Argeșul are una dintre cele mai mari rețele de drumuri din țară.

Un drum important din Argeș a intrat în reparații!

Investițiile record în reabilitarea și modernizarea drumurilor județene, inclusiv la Rătești, demonstrează angajamentul nostru de a răspunde nevoilor oamenilor pentru căi rapide și sigure de acces,” a declarat Ion Mînzînă.

„Suntem alături de primarul Cornel Petrică și susținem toate comunitățile din județ pentru a se dezvolta.”

Ion Mînzînă: La Rătești suntem pe drumul cel bun! Modernizăm și DJ 702 G!

În paralel cu lucrările fără precedent de modernizare a drumurilor județene 503 și 504 cu fonduri europene, Consiliul Județean are în derulare și multe alte lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere cu bani din fonduri proprii sau de la bugetul de stat.

O astfel de investiție este și cea de pe DJ 702 G Recea (A 1) – Catanele – Coşeri – Căteasca – Răteşti.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, a fost astăzi la Rătești unde, împreună cu primarul Cornel Petrică și cu administratorul public al județului Cristi Puiu a verificat stadiul lucrărilor de modernizare. Acestea se desfășoară într-un ritm alert, așa cum se întâmplă și în alte zone din județ cu investiții similare.

”Argeșul are una dintre cele mai mari rețele de drumuri din țară, fie că vorbim despre drumuri naționale, județene sau locale. În acest mandat am făcut investiții record în reabilitarea și modernizarea drumurilor județene, iar o astfel de investiție este și aici, la Rătești. Răspundem astfel nevoii oamenilor de a avea căi rapide și sigure de acces dintr-o zonă în alta a județului și pentru a asigura legăturile cu județele vecine. Suntem alături de primarul Cornel Petrică pentru a realiza ceea ce își doresc cetățenii, așa cum susținem toate comunitățile din județ pentru a se dezvolta”, a declarat Ion Mînzînă.

„Vreau să îi mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă și Consiliului Județean pentru tot sprijinul acordat nu doar pentru acest proiect de modernizare a DJ 702 G, ci și în alte investiții. Fără susținerea dumnealui și a echipei PSD comuna Rătești nu ar fi beneficiat de investițiile pe care toți cetățenii le apreciază acum. Vom continua să facem echipă pentru comuna Rătești și locuitorii săi!”, a declarat Cornel Petrică.

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Ce faceți cu DJ703H și DJ703G ( legăturile spre jud Valcea)
    Nu cred ca mai găsiți drumuri județene cu o stare atât de proasta, iar cei care conduc județul susțin ca sunt campioni!
    MARE EROARE !!!

  • Ianis spune:

    Și DJ 732 are nevoie de reparații, are gropi mari și că suprafață și că adâncime, fisuri pe suprafețe mari. Trebuie reparat până la alegeri că altfel îi vine rândul peste 4 ani !

  • Anonim spune:

    D J 703 B Morărești -Uda este praf și după spusele domnului Mînzînă săptămîna trecută la primăria Uda , că dacă nu iese p s d -ul la Uda comuna nu va mai primi un leu de la C J ! Domnul Mînzîna ați venit cu banii de la dumneavoastră de acasă ? Județul Argeș este proprietatea personală a dvs ? Să vă fie rușine !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90