EcoMoto 930×122

avertizare clienți

Un furnizor de energie electrică își atenționează clienții

Furnizorul de energie electrică E.ON își atenționează clienții cu privire la mesajele false care se trimit în aceste zile prin intermediul Whatsapp sau SMS, în numele companiei.

Citiți și: Un alt gigant vrea să vândă tot și să plece din România!

Concret, mai mulți români au primit mesaje în numele E.ON Energie România prin care erau îndemnați să completeze cereri pentru a putea beneficia de schema de sprijin pentru plafonarea preţurilor la electricitate şi gaze naturale.

Aceștia erau chemați în magazinele E.ON, mai întâi fiind nevoie de o programare telefonică.

Citiți și: Poliția, avertizare pentru români: „Nu dați curs”

Astfel, compania îi avertizează pe clienți cu privire la aceste mesaje și îi sfătuiește să nu dea curs acestora.

E.ON Energie România își avertizează clienții să nu ia în considerare și să nu dea curs mesajelor primite, în ultimele zile, prin intermediul Whatsapp/SMS, în numele companiei, privind necesitatea unei deplasări la magazinele E.ON și depunerea unei cereri, până la 1 octombrie, pentru a beneficia de schema de sprijin.

Aceste mesaje NU sunt expediate de E.ON Energie România, iar dacă primiți mesaje care conțin îndemnuri de a completa rapid cereri sau de a accesa link-uri, recomandarea noastră este să NU dați curs acestor invitații!

Specialiștii noștri în CyberSecurity investighează acest incident pentru a identifica și transmite informații utile către instituțiile specializate ale statului care sunt autorizate să ia măsuri pentru prevenirea unor situații similare.

În legătură cu schema de sprijin stabilită de către statul român, privind plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale pentru perioada 1 septembrie 2022 – 31 august 2023, găsiți informații corecte și complete pe pagina noastră de internet, prin accesarea link-ului https://www.eon.ro/plafonare-pret”, transmite compania prin  intermediul unui comunicat de presă.

Totodată, E.ON Energie România precizează că persoanele fizice nu trebuie să depună nicio cerere pentru a beneficia de acest sprijin, iar persoanele juridice, în funcție de domeniul de activitate, pot depune o solicitare online, prin accesarea paginii https://www.eon.ro/clienti-business/cerere-oug119.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3