EcoMoto 930×122

locuri de munca

Un mare retailer angajează! Oferă sute de locuri de muncă

Unul dintre cei mai mari retaileri din România angajează!

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Lanțul de magazine Carrefour România anunță că oferă peste 200 de locuri de muncă (posturi de lucrător comercial universal) pentru refugiații ucraineni, în reţeaua sa naţională de magazine hypermarket, supermarket şi Supeco.

Posturile nu presupun cunoașterea limbii române sau a limbii engleze.

Citiți și: Centrul Comercial din Pitești face angajări! Ce se caută

Cei interesați vor putea găsi posturile fie pe site-ul Carrefour, la secțiunea Carierecât și pe site-ul OLX.

Printre responsabilitățile postului se numără îndrumarea clienților în magazin și asigurarea unor raioane atractive din punct de vedere comercial, pentru a facilita procesul de cumpărare pentru clienți.

Totodată, ucraineni vor primi asigurare medicală privată, tichete de masă, cupoane de Paște și Crăciun, ajutor de transport, prime de vacanță și fidelitate, dar și cursuri de formare și dezvoltare.

Această acțiune vine ca o completare a eforturilor companiei de a contribui la această cauză prin donații și ajutoare oferite ONG-urilor care preiau cazurile persoanelor ucrainene care au venit în România.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Am 10 clase virsta 51 de ani doresc un loc de muncă în Pitești dacă ați avea și cazare ar fi bine vă mulțumesc mult pentru înțelegere aștept un răspuns

  • Lacry13 spune:

    Nu inteleg magazine hipermarketuri mereu constructi in tara asta mai ales cand deja Lidl e cam gol. Nu au produse…..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90