930×122 CAPRA 5

cutremur

Un nou cutremur mare în Turcia, acum!

Un alt cutremur devastator a lovit Turcia în urmă cu puțin timp, după seismul de 7,8 pe scara Richter, produs la 4 dimineața, urmat de peste 40 de replici.

Citiți și: Cutremur de aproximativ 4 grade în această dimineață!

Potrivit hotnews.ro, cutremurul produs în jurul prânzului, în regiunea Turciei Centrale, a fost estimat la magnitudinea de 7,7. Acesta s-a produs la o adâncime de 2 km.

Reamintim că, primul cutremur devastator s-a produs în apropiere de oraşul Gaziantep.

Citiți și: A fost cutremur! S-a simțit și la Pitești!

Ambele seisme au provocat pagube uriașe în Turcia. Acestea au fost resimțite şi în Liban, Siria şi în Cipru.  Potrivit sursei citate, până acum s-au înregistrat peste 1.300 de morți în Turcia și Siria și mii de răniți.

Bilanțul victimelor se așteaptă să crească dramatic în următoarele ore.

Reamintim că, în această dimineață, un cutremur puternic a zguduit și România. Seismul cu magnitudinea 4,5 pe Richter s-a produs în județul Buzău, în zona seismică Vrancea, la 9 minute de cel din Turcia și a fost urmat de patru replici cu magnitudini mai mici.

Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este dacă există vreo legătură între cutremurul puternic din Turcia și seismul din Romania. Subiectul pe larg, AICI – Cinci cutremure în România, la câteva minute după seismul catastrofal din Turcia!

Sursă foto principal: greatnews.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3