930 x122 grota rece

cutremur

Un nou cutremur puternic în România!

Update, ora 15:55, ISU Argeș transmite:

Citiți și: O nouă zi, un nou cutremur într-o zonă total atipică

„Având în vedere cutremurul produs în urmă cu puțin timp, în Oltenia, Gorj cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter, pompierii militari argeșeni efectuează recunoașteri în teren.

Precizăm faptul că până la acest moment, la nivelul județului Argeș nu au fost primite apeluri pe numărul unic de urgență 112 care să semnaleze pagube materiale sau victime.”

Citiți și: România, lovită de un nou cutremur! Noapte agitată de seism

Update, ora 15:36, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență transmite: 

„Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime.

Echipaje operative din județele unde seismul a fost resimțit vor fi trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaștere.

Informații despre măsurile și modul de comportare înainte, în timpul și după producerea unui seism, aici: https://fiipregatit.ro/ghid/cutremur/

Reguli de comportare în caz de cutremur: https://youtu.be/rlEuJdtQrgI

❗ATENȚIE❗În cazul seismelor, Sistemul RO-ALERT nu va difuza notificări, anterior declanșării acestora.”

Știrea inițială, ora 15:24

În urmă cu puțin timp, mai exact la ora 15:16:57 (ora României), un nou cutremur s-a produs în țara noastră.

Seismul, cu magnitudinea ML 5.7, a avut loc în OLTENIA, GORJ, la adâncimea de 40 km.

Cutremurul s-a produs la 102km NV de Craiova, 120km SV de Sibiu, 146km V de Pitesti, 161km SE de Timisoara, 183km SE de Arad, 195km S de Cluj-Napoca, 204km E de Belgrade, 208km E de Zemun, 212km NE de Nis, 212km V de Brasov.

Reamintim că ieri, 13 februarie, un cutremur cu magnitudinea ML 5,2, la adâncimea de 15 km, s-a produs tot în OLTENIA, GORJ. 

Seismul a fost resimțit și în Pitești și a fost urmat de replici.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3