NOR CURIER 930X122

restaurant

Un nou local pentru nunţi în Piteşti, lângă râul Argeş

Un nou restaurant ar urma sa fie construit în perioada următoare în Pitești!

Citiți și: Exclusiv – Pitești: „Mișcarea” neașteptată a patronilor unui restaurant vestit din Centru

Primăria a pus în acest sens în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu în vederea realizării investiției de construire a unui restaurant care va dispune și de piscină și terasă pentru evenimente sezoniere. Regimul de construie al clădirii urmează să fie P+1E+2 parțial (foto – strada Digului, fosta Argeșului).

 

Citiți și: Noua perlă a Piteștiului: Grota Rece

 

Noul restaurant va fi construit pe un teren situat în intravilanul municipiul Pitești, pe strada Digului, fosta Argeșului (aproape de Râul Argeș, pe șoseaua veche de centură, într-o zonă în care mai sunt astfel de construcții).

Pentru a respecta legea privind protecția datelor cu caracter personal, Primăria nu a făcut public numele persoanei fizice care a inițiat investiția.

(Foto 1: descriptiv, restaurant Almar)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3