930 x122 grota rece

acuzații

Un nou scandal zguduie Poliția! Acuzații grave de agresiune sexuală

Un nou scandal zguduie Poliția! Acuzații grave de agresiune sexuală

Citiți și: Frumoasă și curajoasă! Gestul acestei polițiste rămâne în istorie!

În luna decembrie a anului 2021, în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, apărea un scandal de hărțuire sexuală.

Mai precis o polițistă de la Postul de Poliție Țibana, județul Iași, îl acuza pe șeful de post de hărțuire sexuală.

Citiți și: Polițistă cu alcool ,,la bord” în timpul serviciului

La vremea respectivă, dezvăluia că pe numele său a început o cercetare disciplinară, după ce și-a reclamat șeful pentru hărțuire sexuală.

Trebuie făcută precizarea că, în 2021, bărbatul nu a dorit să comenteze acuzațiile, în momentul în care a fost contactat de jurnaliștii ieșeni.

Săptămâna aceasta, conform informațiilor existente pe portalul instanțelor de jucată, ce a fost verificat de Bugetul.ro, polițista l-a dat în judecată pe șeful de post.

Totodată, ea a acționat în instanță și IPJ Iași, precum și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Polițista solicită daune morale.

Dosarul a fost înregistrat la 5 octombrie 2022, la Tribunalul Iași, Secția II civilă de contencios administrativ și fiscal.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

9 comentarii

  • Nita spune:

    Buna ziua. Asa se intămplă cănd politiști ( fete/femei ) vin aranjate si imbrăcate la serviciu ca si cănd sunt la parada modei. Cu pantaloni mulati, fuste scurte,etc……

  • Andrei spune:

    Asa Este au tot dreptul sa fie hărțuite pentru ca barbatii sunt animale nu se pot abține 😂

  • Ana spune:

    Doamna Nita sunteti intalta ca bradul si … ca gardul. Femeia e in uniforma ce pantaloni mulati visati? Si pana la urma indiferent cum se imbraca, daca a spus nu, inseamna ca e nu! Ce Dumnezeu? In ce epoca traiti? Banuiesc ca sunteti si femeie? Nu va este rusine cu asa gandire?

  • Catalin spune:

    Unele confunda loftul cu unitatea de politie iar cand vine vb de munca …mai usor ca ea e fata…

  • Elena Olaru spune:

    Pentru…Nita… femeie sau bărbat ai o gândire de ,,curcă”…cine se respectă nu acceptă mizeria pt că e șef.Cu ce drept?Unde vă treziți în epoca de piatră?! Rușine să vă fie!

  • Cosmin spune:

    In orice instituție,femeia e ocrotită…..la admitere,nu mai vorbesc….daca prind pe cineva că le pune sa își facă treabă,incep cu văicăreli, ai dreptate Cătălin!

  • Iulia spune:

    Mașina de politie se ascundea în stradă noastră ca este mai dosnica.A stat 3 ore, în ea era o polițistă și un polițist tineri și s-au uitat pe Facebook. La ce sa te aștepți de la ei.

  • Nicolae spune:

    Cei din conducerea Mai, ar trebui să înțeleagă odată, că munca operativă nu se face cu femei, în structurile de politie, jandarmerie, pompieri. Ar trebui să candideze pe locuri separate, pentru posturi la birou iar bărbații trecuți în munca operativă.

  • Gaby spune:

    Mai oameni buni-nebuni,de ce sa fie supusa femeia din orice domeniu ar activa unor abuzuri de la sefi?f…..
    .le gatul mamii lor de jigodii ordinare.Daca sunt animale sa fie inchisi la zoo cu leii!!!Sa i ceara daune morale sa nu i se mai scoale in veci!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3