Donaris 930 x 122

cs dacia mioveni 2012

Un nou sponsor pentru echipa de handbal a Mioveniului

Bine-cunoscuta companie argeșeană, Dolo Trans Olimp, se alătură sponsorilor care susțin echipa de handbal CS Dacia Mioveni 2012!

Citiți și: Programul instituțiilor din Mioveni, în minivacanța de Rusalii

Managerul companiei, Cristian Dolofan, a răspuns invitației făcută de conducerea clubului și s-a întâlnit cu echipa și staff-ul tehnic la Sala Sporturilor Mioveni.

Citiți și: Acțiune de ecologizare la Mioveni

Sportul și activitatea antreprenorială împărtășesc valori comune, ca spiritul de competiție, perseverența, munca, solidaritatea, implicarea socială. Îmi place sportul în general, consider că ne disciplinează și ne responsabilizează. Eu practic motorsportul și skiul.

Despre handbal pot spune că este un sport frumos, ce antrenează întregul corp. Este unul dintre primele sporturi cu care eu am luat contact în copilărie.

Mă bucur că o echipă din Argeș joacă în prima ligă națională de handbal feminin. Știu că Liga Florilor este una dintre cele mai puternice competiții naționale la nivel european și că handbalul este sportul românesc de echipă cu cele mai bune performanțe.

Știu, la fel de bine, că sportul de performanță are nevoie de susținere și… iată-mă aici!

Dacia Mioveni a demonstrat că se poate menține în prima ligă de handbal feminin și are un proiect ambițios pentru următorii ani. Am ales să susțin Dacia Mioveni deoarece consider că are un potențial mare de creștere.

Urez succes echipei și sper să ne bucurăm împreună de spectacolul handbalului de calitate și de cât mai multe victorii!”, a declarat acesta.

Dolo Trans Olimp este o companie argeșeană privată de transport rutier de mărfuri, înființată în 2011, cu o extindere amplă la nivel global, pe întreg teritoriul Uniunii Europene, în Asia și Africa, ce oferă mobilitatea, suportul logistic și rapiditatea de care au nevoie afacerile moderne.

Donaris 555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache