NOR CURIER 930X122

bani

Un nou sprijin în bani de la stat!

Un nou sprijin în bani de la stat!

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a publicat regulile pentru plata pe cap de oi și capre.

Iar marea noutate a acestui an este că fermierii nu vor mai fi obligați să respecte paritatea de 1 berbec cu orgine la 35 de femele și nici să aibă animalele în Registrul Genealogic.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Fermierii care cresc ovine capre trebuie să știe că în 2024 SCVZ se poate solicita la APIA către crescătorii activi pentru un efectiv cuprins între 150 şi 500 de capete de femele ovine şi/sau berbeci.

Inclusiv pe beneficiar, cu excepţia celor din unităţile administrativ-teritoriale din zona montană pentru care se solicită SCVZ pentru un efectiv cuprins între 60 şi 500 de capete de femele ovine şi/sau berbeci.

Inclusiv pe beneficiar.

Un nou sprijin în bani de la stat!

Solicitanţii cu un efectiv mai mare de 500 de capete de femele ovine şi/sau berbeci beneficiază de SCVZ calculat la nivelul a maximum 500 de capete de femele ovine şi/sau berbeci.

Reamintim că în același proiect MADR a anunțat că în anul 2024 cererile de plată se vor depune la APIA în perioada 4 aprilie-7 iunie.

Data limită este 7 iunie 2024, inclusiv, până la ora 14:30.

Sprijinul cuplat în sectorul zootehnic pentru speciile ovine și caprine a avut în campania 2023 un cuantum de 15,9246 euro/cap.

Detalii, AICI – Subvenții APIA 2024. Câţi bani primeşti de la stat dacă ai ţapi şi berbeci în gospodărie

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3